Coachning Torslanda

Välkommen till Healthy by U!

Få den coachning du behöver

Varmt välkommen ska du vara hit, till Healthy by U! Hit kan du i närheten av Torslanda vända dig för coachning, massage eller pilatesträning. Mitt arbete utförs för att du ska må bättre, oavsett vad du behöver.

Fokuset jag har riktar sig framförallt till kvinnor och kvinnohälsa, områden som jag under flera år fördjupat mig i. Det är min kunskap och erfarenhet som jag vill dela med mig av för att öka kvinnors välmående.

Mina tjänster anpassas alltid utefter dina behov och önskemål. Under en behandling, träningssession eller ett samtal så är det alltid du som står i fokus. Mer om mina tjänster kan ni läsa här. Tveka inte på att höra av dig ifall du skulle ha några frågor eller funderingar!

PS. Titta gärna in på min Facebooksida. Där finner ni mer information, tips och nyheter som berör min verksamhet.

Första samtalet

Det första samtalet mellan oss är kostnadsfritt. 20 minuter är avsatt för samtalet och vi kommer under samtalet ta reda på vad just du behöver hjälp med. Dessutom får vi möjligheten att se om det känns bra för båda parter innan vi påbörjar en djupare kontakt.

Digitalt eller fysiskt

Min coachning fungerar lika bra digitalt som genom ett fysiskt möte hos mig i Torslanda. Bor du en bit härifrån och inte har möjligheten att komma hit så går det utmärkt att samtala via telefon eller videosamtal. Givetvis är det du som väljer det du känner dig mest bekväm med.

Livsstilscoachning

Coachningen jag erbjuder riktar framförallt in sig på kvinnor och deras hälsa. Med mitt arbete vill jag kunna hjälpa kvinnor att må bättre i sig själva och sin kropp. Ta gärna kontakt med mig om du har några frågor kring detta. Låt mig får vara en del av din resa mot ett bättre välmående.

Varmt välkommen!